Verzending

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?

Wij verzenden in principe iedere werkdag alle pakketten die voor 16:00 besteld zijn dezelfde dag. Dit houdt in dat je in Nederland het pakketje de volgende dag kunt verwachten als je deze voor 16:00 besteld. In België is dat in bijna alle gevallen ook zo. Een enkele keer kan het een dagje later zijn. In het weekend verwerkt PostNL geen pakketten, dat doen zij weer op maandag. Bestellingen in het weekend zullen dus op dinsdag geleverd worden. 

  • Bestel je bijvoorbeeld je pakketje op woensdag om 14:00 dan zal deze donderdag geleverd worden. 
  • Bestel je bijvoorbeeld je pakketje op vrijdag om 19:00 dan wordt deze maandag door PostNL verwerkt en dinsdag geleverd.

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij verzenden al onze pakketten naar Nederland, België en Duitsland. Wil je jouw pakketje naar een ander land laten verzenden? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij dat uiteraard voor je regelen. 


Welke verzender gebruiken jullie?

Voor het verzenden van onze pakketten maken wij gebruik van de verzenddiensten van PostNL voor zendingen binnen Nederland. Pakketten welke in Belgie worden verzonden zullen verwerkt worden door BPost. 


Wanneer komt mijn pakketje binnen?

Zodra de bestelling geplaatst is zullen wij ervoor zorgen dat je pakketje binnen 24 uur verzonden wordt. Bestellingen die in het weekend op zaterdag en zondag geplaatst zijn zullen op maandag door PostNL verwerkt worden. Op de dag dat het pakket verzonden is ontvang je een verzendbevestiging per email met daarbij de Track & Trace code zodat je duidelijk kan volgen wanneer je pakketje bezorgd wordt. Bestellingen binnen Nederland zullen na het verzenden de volgende dag geleverd worden. Bestellingen binnen België zullen vaak de volgende dag al geleverd worden maar in ieder geval binnen 2 á 3 dagen na verzending. Op de snelheid kunnen wij helaas geen invloed  uit oefenen omdat wij afhankelijk zijn van de pakketbezorger. 


Mijn pakket is niet binnen 24 uur verzonden?

Bij sommige onesies is het mogelijk om een pre-order te plaatsen. Dit houdt in dat de onesies nog niet bij ons gearriveerd zijn, maar dat het al wel mogelijk is er vast 1 te bestellen (reserveren). Op de productpagina staat in dit geval aangegeven wat de verwachtte verzenddatum is. Helaas kunnen wij deze datum nooit garanderen omdat wij afhankelijk zijn van de leverancier en de verzendsnelheid. Bij een dringende verzending zullen wij dus altijd aanraden om alleen artikelen te bestellen welke op dat moment voorradig zijn in de webshop. 


Hoeveel kost het verzenden van mijn pakketje?

Voor de verzendkosten binnen Nederland en België houden wij de volgende tarieven aan. 

  1. Nederland: €6,95
  2. België: €7,95

Ook voor meerdere onesies blijven deze verzendkosten gelijk. Het is dus extra voordelig om eerst in je omgeving te vragen of andere mensen ook interesse hebben zodat de verzendkosten gedeeld kunnen worden. 


Vertraging rond de feestdagen

Kerst en Sinterklaas zorgen ieder jaar weer voor een enorme hoeveelheid pakketje die door PostNL verwerkt moet worden. Omdat het voor hen lastig in te schatten is hoeveel het er precies gaan worden kan het mogelijk zo zijn dat er rond deze dagen vertraging optreedt in het verzendproces. Dit is erg vervelend en helaas onvoorspelbaar. 

Op het moment dat je de bevestigingsmail krijgt dat je pakketje klaar gemaakt is voor verzonden is het pakketje door ons overgebracht naar PostNL. In hun depot krijgt het pakketje dan zijn eerste scan en hierna wordt de tracking code actief. 

Als er bij PostNL vertraging optreedt dan wordt deze scan niet direct gedaan, hierdoor lijkt het in de tracking dat wij het pakketje nog niet verstuurd hebben. Dit is dus wel het geval en helaas moeten wij je dan vragen om iets langer geduld te hebben tot je het pakketje hebt ontvangen. We hopen dat we deze feestdagen netjes door gaan komen zonder vertragingen. 

Geniet van deze dagen!

© 2014 - 2018 Student Onesie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel