Carnaval Onesie kopen?

Scoor jouw perfecte carnavalspak bij Student Onesie en steel de show!

- Standaard Onesie -

Pikachu Onesie

29,9534,95

- Standaard Onesie -

Groene Draak Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95.

- Standaard Onesie -

Roze Dino Onesie

27,5029,95

- Standaard Onesie -

Eenhoorn Onesie Regenboog

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95.
Nieuw!

- Premium Onesie -

Super Mario Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €59,95.
Nieuw!

- Premium Onesie -

Luiaard Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €49,95.

De uniseks Carnaval Onesies van Student Onesie zijn geschikt voor dames, heren, meisjes en jongens dus je kan in onze shop uit alle mogelijke modellen kiezen! Dat maakt het leven natuurlijk een stuk makkelijker, behalve dat je er misschien een klein stukje keuze stress bij krijgt want je moet jouw ideale carnavalspak kiezen uit wel 100 verschillende onesies. Het belangrijkste is in ieder geval dat de onesies zo chill zitten dat je er makkelijke een hele dat in kan carnavallen. Super comfortabel, makkelijk te dragen, voordelig en super leuk! Wat zoek je nog meer?

Dus ga jij dit jaar als als 1 van de Super Marios Bros, Yoshi, of hang jij in je Luiaard Onesie laveloos achter in de kroeg? Één ding is zeker, je bent hier op de juiste plek voor de leukste carnavalskleding, dus kijk snel in de shop en laat je verrassen door alle leuke modellen!

Bekijk hier alle modellen in de shop


Maattabel Carnaval Onesie

Tijdens Carnaval wil je natuurlijk zo lang mogelijk feesten en daarvoor moet jouw outfit natuurlijk wel lekker comfortabel zitten. Gelukkig kan je bij ons erg makkelijk de juiste maat vinden. De onesies vallen al lekker baggy dus je hoeft alleen rekening te houden met je lichaamslengte om de perfecte maat te vinden. Bij iedere onesie staat er een overzicht welke maten beschikbaar zijn en voor welke lichaamslengte deze geschikt is. Zo is de maat XL (175 – 195 cm) bijvoorbeeld geschikt voor een carnavaller met een lichaamslengte tussen de 175 en 195 centimeter. Eenvoudig toch? Dat zou je zelfs na 10 bier nog moeten lukken om de juiste maat te vinden.

Bekijk hier alle info over de maatvoering