Halloween Onesie kopen?

De leukste en engste onesies voor tijdens Halloween en andere enge feesten!

- Standaard Onesie -

Vleermuis Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95.
Nieuw!

- Premium Onesie -

Regenboog Skelet Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €54,95.
Nieuw!

- Standaard Onesie -

Skelet Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €29,95.
Nieuw!

- Premium Onesie -

Cthulhu Onesie

54,9559,95
Nieuw!

- Premium Onesie -

Kerberos Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €54,95.

- Standaard Onesie -

Blauw Monster Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €27,50.

Zodra we weer richting Halloween gaan op 31 oktober merken we dat jullie toch wel erg veel interesse hebben in onesies die goed bij deze feestjes passen. Nou is een knuffelbeer natuurlijk wel lief, maar niet zo angstaanjagend als een Vleermuis, een Skelet of Kerberos met zijn 3 koppen! Op deze pagina hebben wij de leukste Halloween onesies op een rijtje gezet. Kijk dus rustig eens rond en doe wat griezelige inspiratie op voor jouw outfit. Naast dat je er in je onesie te gek en griezelig uit ziet, is de onesie ook nog eens super comfortabel. Lekker zacht, knuffelbaar en hij past als een dekentje om je heen. Dus zodra je je vrienden de schrik van het leven hebt bezorgd kan je ze daarna weer gerust stellen met een dikke zachte warme knuffel!

Bekijk hier alle onesies


Maatvoering Halloween Onesies

Zowel voor kinderen als voor volwassenen hebben we leuke onesies in het assortiment. Dus als je nou als kleine draak wilt of als groot skelet, voor iedereen is er wat te vinden in de shop! Ook kan je gemakkelijk je maat vinden in de overzichtelijk maattabel. Per model kan je zien welke maten beschikbaar zijn en voor welke lichaamslengte deze geschikt zijn. Zo is een maat L (168 – 175 cm) bijvoorbeeld geschikt voor iemand met een lichaamslengte tussen de 168 en de 175 centimeter. Super makkelijk toch? Wil je nog meer lezen over de maatvoering? Klik dan op de onderstaande knop!

Bekijk hier alle info over de maatvoering


Maak je outfit compoleet met een paar dino sloffenBekijk alle sloffen

20,00
20,00
20,00
Uitverkocht
20,00
20,00
20,00
20,00
20,00

Combineer en scoor Dino Sloffen van €20,- voor €15,-

Een onesie is natuurlijk het leukste als complete outfit met een matchende set stoere dino sloffen. Als je de onesie in combinatie met de sloffen koopt hebben wij een speciale deal voor jou! Je krijgt dan namelijk nog een extra korting op de sloffen waardoor deze slechts €15,- zijn in plaats van €20,-. Dan heb je nog mooi wat extra geld over voor wat snacks tijdens jouw Halloween strooptocht! De sloffen zijn beschikbaar in allemaal verschillende kleuren zodat het eenvoudig is om een set te vinden die goed bij jouw outfit past. De maten zijn verdeeld over Klein en Groot tussen maat 33 t/m 44.

  • Klein  – schoenmaat 33-37
  • Groot – schoenmaat 38-44

Let op: je moet de sloffen niet als los product in het winkelwagentje doen. De actie is alleen geldig als je de sloffen kiest op de product pagina. Je kan deze selecteren nadat je de maat hebt geselecteerd.