Mario Onesie kopen?

Bekijk hier alle onesies uit de Super Mario Bros collectie

Nieuw!

- Premium Onesie -

Yoshi Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €99,95.Huidige prijs is: €64,95.
Nieuw!

- Premium Onesie -

Super Mario Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €59,95.
Nieuw!

- Premium Onesie -

Luigi Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €59,95.
Nieuw!

- Premium Onesie -

Bowser Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €64,95.

Bekijk hier alle modellen in de shop

Sinds we de Yoshi onesie in het assortiment hebben toegevoegd zijn we overspoeld met reactie hoe tof jullie dit model wel niet vinden! En daar kunnen we jullie ook geen ongelijk in vinden, want samen met Mario en Luigi is dit misschien wel ons favoriete trio in de shop. Deze 3 onesies komen uit de Premium Serie en zijn officiële Super Mario Bros modellen van het merk SAZAC. Dat betekent dus dus jij de tofste modellen in de áller beste kwaliteit krijgt. Dat zie je in alle leuke details, van de grote snuit en ogen van Yoshi tot aan de kleinste details zoals de mooie gele knopen van de bretels van de Mario Onesie


Maatvoering Super Mario Bros onesies

Alle Super Mario Bros onesies uit de Premium Serie zijn beschikbaar in de one-size-fits-all maat Premium Regular. Deze maat is geschikt voor een llichaamslengte tussen de 155 en 178 cm, maar zelfs als je langer bent pas je ook nog in deze onesies (dan zullen de armen en benen wel net wat korter vallen maar het lichaam is groot genoeg door het lage kruis). Via de onderstaande knop kom je op de pagina waar de maatvoering tot in de details staat uitgelegd. Mocht je er toch niet uit komen? Dan staat ons team altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Bekijk hier alle info over de maatvoering


Maak je outfit compoleet met een paar dino sloffenBekijk alle sloffen

20,00
20,00
20,00
Uitverkocht
20,00
20,00
20,00
20,00
20,00

Dino sloffen combi-deal van €20,- voor €15,-

Een Yoshi die koude voeten heeft, Mario die zijn blote tenen tegen een schild stoot? Dat mag natuurlijk niet gebeuren en gelukkig hebben wij de oplossing daarvoor. Bij iedere onesie kan je namelijk een te gekke matchende set Dino Sloffen bestellen. Deze Dino Sloffen zijn er in veel verschillende kleuren en passen perfect bij de Super Mario Onesies. Koop jij je onesie samen met een set sloffen? Dan krijg je de sloffen voor €15,- i.p.v. €20,-.

  • Klein  – schoenmaat 33-37
  • Groot – schoenmaat 38-44

Let op: je moet de sloffen niet als los product in het winkelwagentje doen. De actie is alleen geldig als je de sloffen kiest op de product pagina. Je kan deze selecteren nadat je de maat hebt geselecteerd.