Onesie voor heren kopen?

Bekijk hier de populairste onesies voor mannen

Ben je op zoek naar een onesie voor mannen? Dan ben je bij Student Onesie aan het juiste adres! We hebben wel bijna 100 verschillende modellen waaruit je kan kiezen. Zo vind je heren onesies van bijvoorbeeld een Pinguin of een Draak, maar ook bijzondere modellen zoals een Walrus of een Kreeft! Alle onesies zijn Uniseks qua pasvorm wat inhoudt dat de onesies zowel geschikt zijn voor mannen als voor vrouwen en voor kinderen & volwassenen. Zo kies je bijvoorbeeld een Kangoeroe onesie waarbij je als een echte man lekker je biertje en afstandsbediening in de buidel kan stoppen.

Maar wat is een onesie nou eigenlijk? Als je tot hier bent gekomen dan hoeven we je dat waarschijnlijk niet meer uit te leggen want de foto’s spreken eigenlijk voor zich! De onesie is het meest comfortabele kledingstuk gemaakt uit 1 stuk. Het is eigenlijk een soort van huispak, jumpsuit en pyjama in 1. Combineer dat met een ultra zachte stof en een leuk design en je hebt een Heren Onesie van Student Onesie te pakken!

Een onesie moet natuurlijk lekker comfortabel zitten dus zorg wel dat je de juiste maat kiest. Voor meer informatie over de maten hebben we een speciale pagina met een uitgebreide uitleg over de maatvoering. Eigenlijk is het heel simpel, achter de maten staan de lichaamslengtes die bij de maten horen. Vergeet dus je normale kledingmaat, kijk hoe lang je bent en je hebt de juiste maat zo gevonden!

Deze Heren Onesies zijn beschikbaar in de Standaard en in de Premium serie. Ben je benieuwd wat het verschil is tussen deze twee series? Klik dan hier!

Populaire heren onesiesBekijk alle modellen

- Standaard Onesie -

Groene Draak Onesie

29,95

- Standaard Onesie -

Pinguin Onesie

29,95

- Premium Onesie -

Walrus Onesie

54,95
Nieuw!

- Premium Onesie -

Luiaard Onesie

49,95

- Standaard Onesie -

Wasbeer Onesie

29,95

- Standaard Onesie -

Charmander Onesie

29,95

- Standaard Onesie -

Pikachu Onesie

29,9534,95

- Standaard Onesie -

Panda Onesie

29,95

- Premium Onesie -

Kreeft Onesie

54,95

- Standaard Onesie -

Koala Onesie

29,95
Nieuw!

- Premium Onesie -

Yoshi Onesie

64,95

- Standaard Onesie -

Vleermuis Onesie

29,95

Bekijk hier alle modellen in de shop


Maattabel heren onesies

Het voordeel van een onesie is dat hij lekker ruim mag zitten en dat zorgt ervoor dat het eenvoudig is om jouw maat te vinden. Om je goed op weg te helpen met het uitzoeken van de juiste maat voor jouw onesie hebben wij de onderstaande maattabel gemaakt. In deze tabel zie je alle maten van XXS tot XL (Standaard Serie) en Premium Regular en Premium XL (Premium Serie) en de bijbehorende lichaamslengte waarvoor de onesie geschikt is. Je hoeft jezelf dus alleen op te meten en in de tabel te kijken welke maat voor jou geschikt is.

Bekijk hier alle info over de maatvoering


Maak je outfit compoleet met een paar dino sloffenBekijk alle sloffen

20,00
20,00
20,00
20,00
20,00
20,00
20,00
20,00

Dino sloffen combi-deal van €20,- voor €15,-

Als één ding zeker is, dan is het wel dat niemand van koude voeten houdt. Dus wat is er nou perfecter dan je outfit compleet maken met een paar leuke dino sloffen? Je kan deze sloffen selecteren op de product pagina voor een extra korting van €5,- Want in plaats van €20,- betaal je maar €15,- als je je sloffen in combinatie met een onesie koopt. Super chill toch! De sloffen zijn in verschillende kleuren beschikbaar en je kan kiezen uit twee maten.

  • Klein  – schoenmaat 33-37
  • Groot – schoenmaat 38-44

Let op: je moet de sloffen niet als los product in het winkelwagentje doen. De actie is alleen geldig als je de sloffen kiest op de product pagina. Je kan deze selecteren nadat je de maat hebt geselecteerd.