Onesie sloffen kopen?

Maak je outfit compleet met een paar leuke dino sloffen!

Het beste chill je natuurlijk in een complete outfit, en om dat voor elkaar te krijgen hebben wij nu ook deze te gekke dino pantoffels in het assortiment. Deze dieren sloffen zijn beschikbaar in verschillende maten en verschillende kleuren. Zo kun je jouw outfit perfect matchen of kan je juist jouw unieke combinatie maken. Los kosten deze sloffen €20,-, maar in combinatie met een onesie betaal je hier slechts €15,- voor. Deze korting kan je activeren door op de productpagina van de onesie de sloffen als optie toe te voegen. Voeg deze dus niet als los product toe in je winkelwagen want dan wordt de korting niet toegepast.

Beschikbare Kleuren

Het is natuurlijk het leukste om een oufit te hebben waarbij je onesie een goede match is met je sloffen en daarom hebben wij verschillende kleuren in het assortiment zodat jij een mooie, leuke of gekke combinatie kunt maken. Zo combineer je bijvoorbeeld jouw Tijgertje Onesie met Dino sloffen met een gave Tijger print. Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf allemaal gekke combinaties maken! Bij veel producten staat al wel een foto welke qua kleur de beste match is, maar je mag natuurlijk zelf helemaal los gaan om een leuke combo te bedenken!

Maatvoering

Deze gave dino sloffen zijn beschikbaar in twee verschillende maten. De kleinste maat is geschikt voor schoenmaat 33 t/m 37 en de grootste maat is geschikt voor een schoenmaat van 38 t/m 44. Deze maatvoering is dus gewoon gebaseerd op de standaard schoenmaten waardoor je gemakkelijk jouw maat kan vinden.

20,00
20,00
20,00
Uitverkocht
20,00
20,00
20,00
20,00
20,00
20,00
20,00
20,00
20,00