Student Onesie Spaarprogramma

Spaar jij mee voor een gratis onesie?

We hebben een gloednieuw spaarprogramma en daar willen we je graag alles over vertellen op deze pagina. Het geeft jou namelijk de kans om te sparen voor een gratis onesie én je kan je vrienden een leuke korting geven.

 


Stap 1: Maak een account voor jouw persoonlijke spaarprogramma

 1. Maak een account aan door hier te klikken. Heb je al een account? Dan kan je deze stap overslaan.
 2. Op je account pagina vind je een tabblad “Spaarprogramma” met jouw persoonlijke Spaarprogramma Link.
Maak hier je account

Stap 2: Deel de link met jouw vrienden/familie/volgers

 1. Deel deze link met zoveel mogelijk mensen.
 2. Het Spaarprogramma start zodra hij/zij via jouw link op de site is gekomen.
Bekijk hier je Spaarprogramma Link

Stap 3: Sparen maar

 1. Belangrijk is dat degene die je hebt doorverwezen eerst een account aanmaakt.
 2. Na het aanmaken van het account ontvangt hij/zij direct een kortingscode van 5%.
 3. Zodra hij/zij een bestelling heeft geplaatst spaar jij 10% van dat bestelbedrag op als tegoed in de vorm van een kortingscode.
 4. Dit tegoed is zichtbaar in je account onder het kopje “Spaarprogramma“.
Bekijk hier je gespaarde tegoed

Voorbeeld 1: Jij deelt jouw Spaarprogramma Link op Instagram en jouw vriendin Lotte maakt een account aan op de site. Lotte krijgt nu een kortingscode van 5% om haar bestelling te plaatsen. Vervolgens koopt zij voor €75,- aan producten. Zodra de bestelling is afgerond spaar jij een tegoed in je account ter waarde van 10% van €75,- = €7,50.

Je mag deze €7,50 direct gebruiken om met korting iets te kopen in de shop. Maar je mag natuurlijk ook doorsparen voor jouw gratis onesie!

Voorbeeld 2: Meerdere van jouw vrienden hebben via jouw link een onesie gekocht. Je hebt nu een tegoed gespaard van totaal €25,-. Je kan nu een onesie in de shop uitkiezen t.w.v. €25,- waar je helemaal niks voor hoeft te betalen. 


Belangrijke opmerkingen:

 1. Een tegoed wordt alleen gespaard als de nieuwe klant via jouw Spaarprogramma Link op de site komt én een account maakt. Zonder account bestellen werkt helaas niet.
 2. Zodra de bestelling verzonden is wordt het tegoed in de vorm van een kortingscode automatisch zichtbaar in jouw account.
 3. Kortingscodes van het Spaarprogramma mogen gecombineerd worden met elkaar. Je kan deze 1 voor 1 invullen in het winkelmandje.
 4. Kortingscodes zijn 2 jaar geldig.