Winnie The Pooh Onesie kopen?

Bekijk hier alle onesies van Winnie the Pooh

- Premium Onesie -

Winnie de Poeh Onesie

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €59,95.
SUPER DEAL!

- Premium Onesie -

Knorretje Onesie (Premium)

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €59,95.

- Premium Onesie -

Tijgertje Onesie (Premium)

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €54,95.
Nieuw!

- Premium Onesie -

Eeyore Onesie (Premium)

Oorspronkelijke prijs was: €69,95.Huidige prijs is: €59,95.

Bekijk hier alle modellen in de shop

We hebben in onze shop een te gekke line-up van Winnie de Poeh onesies. Zo vind je onder andere Knorretje en Tijgertje en uiteraard hebben we ook de hoofdpersoon van het verhaal; Winnie de Poeh! Deze onesies komen uit de Premium Serie van het merk SAZAC en zijn officiële licenced Disney Onesies. Je krijg dus de leukste onesies in combinatie met de beste kwaliteit die je maar kunt vinden. Gaat zo’n Winnie de Poeh onesie dan een jaar mee? Of wel 2 jaar? Nee hoor, deze gaan zo lang mee dat we nog nooit gehoord hebben dat er ooit wat mis mee is gegaan, kwaliteit voor het leven dus!


Maatvoering Winnie the Pooh onesies

Alle Winnie the Pooh onesies uit de Premium Serie zijn beschikbaar in de one-size-fits-all maat Premium Regular. Deze maat is geschikt voor een llichaamslengte tussen de 155 en 178 cm, maar zelfs als je langer bent pas je ook nog in deze onesies (dan zullen de armen en benen wel net wat korter vallen maar het lichaam is groot genoeg door het lage kruis).

Bekijk hier alle info over de maatvoering


Maak je outfit compoleet met een paar dino sloffenBekijk alle sloffen

20,00
20,00
20,00
Uitverkocht
20,00
20,00
20,00
20,00
20,00

Dino sloffen combi-deal van €20,- voor €15,-

Als echte Poeh fan kan jij je outfit ook helemaal afmaken met een matchende set Dino Sloffen. Zo kan je bij de Tijgertje een mooie set Tijger sloffen kiezen, heeft Knorretje een leuke Roze set beschikbaar en passen bij Winnie the Pooh zelf natuurlijk de gele sloffen het beste. Koop je de sloffen in combinatie met de onesie dan krijg je ook nog eens een korting en koop je de sloffen voor €15,- i.p.v. €20,-.  De sloffen zijn beschikbaar in 2 maten en veel verschillende kleuren. Zo heb je altijd wel een goeie match bij jouw onesie!

  • Klein  – schoenmaat 33-37
  • Groot – schoenmaat 38-44

Let op: je moet de sloffen niet als los product in het winkelwagentje doen. De actie is alleen geldig als je de sloffen kiest op de product pagina. Je kan deze selecteren nadat je de maat hebt geselecteerd.