Grote hoeveelheid onesies bestellen?

Wil jij met je club, vereniging of groep vrienden een grote hoeveelheid onesies bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Over de jaren hebben we al vele groepen blij mogen maken met onze onesies. In de meeste gevallen kunnen wij direct uit voorraad leveren en kunnen we daar uiteraard een mooie prijs voor maken. Heb je een speciale wens qua model of thema? Dan is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Als dit het geval is dan kan je via het contactformulier een berichtje sturen. Het is namelijk mogelijk om grote leveringen te doen naast de reguliere onesies die beschikbaar zijn op de site. Hierbij is het eventueel mogelijk om onesies te bestellen die normaal gesproken niet beschikbaar zijn op de website.

Levertijd

In de meeste gevallen hebben wij alle modellen ruim op voorraad en is het geen enkel probleem om groepen te voorzien van de leukste onesies van Nederland en België. Hiervoor geldt dan ook onze normale levertijd dat je het de volgende dag in huis hebt als je voor 16:00 besteld hebt. Mocht het om een bijzondere bestelling gaan van een erg grote hoeveelheid of een specifiek model, vraag dan een van onze medewerkers voor de specifieke informatie.

Kosten

Afhankelijk van de omvang van de bestelling zullen wij  een mooie aanbieding te maken. Bij interesse kan je contact met ons opnemen waarna je dezelfde dag nog een offerte ontvangt. Hebben jullie je keuze gemaakt? Dan kan je de offerte gemakkelijk via een overboeking/IDEAL/Paypal/Creditcard of een van de andere betaalmethoden betalen. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen met het gebruik van Afterpay.