Heeft je pakket vertraging? Klik dan hier.


Contact opnemen

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen! Via info [at] studentonesie.nl kan je bij ons via de mail terecht voor al je vragen en opmerkingen. Ons team staat voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Wij proberen altijd dezelfde dag nog een antwoord te sturen en je krijgt sowieso een berichtje terug binnen 24 uur.


Telefonisch contact

Zou je ons graag telefonisch willen spreken? Dan kan je ons bereiken op: (+31) 085-30 32 603*

(Let op: Wij kunnen momenteel geen extra informatie geven over vertraagde pakketten rond de feestdagen. Alle informatie hierover kan je hier vinden via de onderstaande knop. Meer dan deze informatie en updates welke op die pagina staan zijn bij ons helaas ook niet bekend).

Heeft je pakket vertraging? Klik dan hier.

Mochten wij niet bereikbaar zijn dan kan je een berichtje achterlaten via info [at ] studentonesie.nl. Op het moment zijn wij helaas niet volledige werkdagen telefonisch bereikbaar. We doen ons best om ook per telefoon zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor jullie! *ma-vr 10:00 – 17:00 *za-zo zijn wij onregelmatig bereikbaar. Geen gehoor? Laat een berichtje achter via het info [at ] studentonesie.nl en wij bellen je terug. 


Bedrijfsgegevens

Correspondentie/retouradres

Vestigingsadres (alleen op afspraak)

Student Onesie

KvK: 74153013

Btw-nummer: NL859790514B01

Student Onesie

Postbus 6060

2600, JA Delft Nederland

Student Onesie

Naaldwijkseweg 85C

2291 PA, Wateringen Nederland