Wintersport Onesie kopen?

Steel de show op de piste in jouw Kigurumi Skipak!

Wind- en waterdichte dieren skipakken

Uitverkocht

- Skipak Onesie -

Groene Draak Skipak Onesie

59,95

- Skipak Onesie -

Eenhoorn Skipak Onesie

59,95

- Skipak Onesie -

Panda Skipak Onesie

59,95

Steeds vaker zie je ze tijdens wintersport op de piste voorbij komen, mensen in hun onesie die in stijl van de piste af vliegen. Eerst je kleren aan, dan je skipak, dan een onesie er overheen. Het klinkt allemaal een beetje omslachtig vind je niet? Nou daar hebben wij de oplossing voor! Nieuw in ons assortiment hebben we namelijk drie Onesie Skipakken. Waterdicht, winddicht, lekker warm, comfortabel en heel stoer! Wat wil je nog meer? Uiteraard is het ook mogelijk om voor de wintersport een gewone onesie te gebruiken maar deze worden natuurlijk wel wat sneller nat en vochtig. Deze zijn dus idealer voor tijdens de Apres-ski of om na een dag boarden lekker in je huisje te chillen! Er is in ieder geval 1 ding dat zeker is en dat is dat je in zo’n wintersport onesie  sowieso de show gaat stelen!

Perfect voor tijdens de Apres-ski & leuk op de piste

Nieuw!

- Premium Onesie -

IJsbeer Onesie

54,95

- Standaard Onesie -

Groene Draak Onesie

29,95

- Standaard Onesie -

Roze Dino Onesie

27,5029,95

- Standaard Onesie -

Pinguin Onesie

29,95

- Premium Onesie -

Vliegende Draak Roze

54,95

- Standaard Onesie -

Panda Onesie

29,95

Bekijk hier alle onesies

Materiaal

Dit Skipak is gemaakt van hoge kwaliteit materiaal waardoor je én een mooi kwalitatief product in huis hebt, én je er ook nog eens extreem cool uit ziet. Het materiaal is natuurlijk waterdicht waardoor je lekker hard onderuit kan gaan en je niet bang hoeft te zijn dat je nat wordt. Ideaal toch? Waterdicht is natuurlijk heel handig, maar ook in de skilift kan het erg koud zijn. Ook daar is aan gedacht bij het maken van dit skipak, hij is namelijk ook winddicht. Zo blijf je droog en lekker warm op de piste!De onesie sluit aan de voorzijde met een rits en is zowel bij de armen als bij de benen afgewerkt met elastieken boorden waardoor hij mooi aansluit en je niet bang hoeft te zijn dat je allemaal sneeuw in je pak krijgt.

Maatvoering

Dit skipak is gemaakt in een one-size-fits-all uitvoering. Dit houdt in dat iedereen erin pas met een lengte tussen de 155 en 178 cm. Ben je wat langer dan 178 cm? Geen probleem, ook dan pas je er in, je moet dan alleen wel rekening houden dat de armen en benen wat hoger op je benen/armen zullen vallen als je deze volledig strekt.Net als al onze andere onesies is ook dit Skipak een uniseks model. Dit houdt in dat hij geschikt is voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.