Ervaringen van onze klanten

Het is natuurlijk wel erg makkelijk om positief over jezelf te spreken, maar om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van onze shop geven we het woord liever aan onze klanten. Zij hebben namelijk vanuit de klant gezien ervaring met de site, de producten, de service en meer.

Hieronder vind je een greep uit de reviews die onze klanten hebben achter gelaten via Kiyoh en Facebook. Kiyoh is een onafhankelijke site welke klantbeoordelingen registreerd voor webwinkels. Ben je benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Dan kan je op de site van Kiyoh de reviews bekijken.  Sinds oktober 2016 zijn wij overgestapt op dit onafhankelijke systeem om op deze manier onze klanten de kans te geven hun ervaringen met Student Onesie te delen.

  • Klik hier om alle reviews op de site van Kiyoh te bekijken. (score: 9,3/10)
  • Klik hier om alle reviews op Facebook te bekijken (score: 9,8/10)

Waarom Kiyoh en Facebook?

In eerste instantie verliepen al onze reviews via Facebook. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het een enorm transparant systeem is. Je kan direct zien welke mensen een review achter hebben gelaten en zo is het duidelijk dat er geen “neppe” reviews online staan.

We kregen steeds meer verzoeken van mensen om ook de mogelijkheid aan te bieden om reviews te laten schrijven buiten Facebook om. Natuurlijk niet iedereen beschikt over een Facebook pagina en daarom hebben wij Kiyoh toegevoegd. Via Kiyoh hebben alle klanten de mogelijkheid om hun ervaringen te delen.

WebwinkelKeur | Vertrouwd online shoppen

Student Onesie bezit het onafhankelijke WebwinkelKeur keurmerk. Dit houdt in dat de shop officieel getest is op belangrijke punten. Van de bedrijfsgegevens, beoordelingen van klanten, betrouwbaarheid, eerlijke prijzen, betrouwbaar retourproces tot het inzetten van Mysteryshoppers om ons onverwacht op deze punten te kunnen testen. Met vlag en wimpel zijn we iedere keer geslaagd en zijn dus ook trots op dit keurmerk.

Lees er meer over op onze WebwinkelKeur pagina.