Onesie voor volwassenen kopen?

Bij Student Onesie vind je de leukste onesies voor volwassenen!

Het is natuurlijk leuk als je zo’n kleine opdonder in een berenpakje ziet lopen, maar ook voor volwassenen is een onesie een hele chille outfit. We hebben bijna 100 verschillende modellen in de shop waarbij je kan kiezen tussen bijna alle dieren die je maar kunt bedenken. We zien je al denken dat een Pinguin of een Panda niet zo speciaal is! Maar heb je ook al gezien dat we ook modellen hebben als een Kreeft, een Orka en zelfs een Koi Karper? En dat we ook nog eens de enige in Nederland zijn met deze exclusieve Premium lijn van hele gave onesies?

Alle modellen in de shop zijn Uniseks en zowel voor Volwassenen als Kinderen dus je hoeft geen onderscheid te maken tussen de modellen. Vind je het toch lastig kiezen? Dan hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat de populairste onesies zijn bij volwassenen voor zowel de dames als de heren. Laat je inspireren en kies jouw favoriete model! De Volwassen Onesies zijn beschikbaar in de Standaard en in de Premium serie. Ben je benieuwd wat het verschil is tussen deze twee series? Klik dan hier!

Bekijk hier alle uniseks modellen in de shop


Maattabel volwassen onesies

De maten van de onesies lopen over van kinder naar volwassen maten en de modellen zijn ook nog eens uniseks. Dit maakt het erg makkelijk om de juiste maat te vinden want je hoeft alleen te weten hoe lang je bent en vervolgens kan je achter de maat kijken voor welke lichaamslengte de onesie geschikt is. De volwassen maten van de Standaard Serie lopen van S t/m XL (ook zijn er kleinere XXS en XS maten beschikbaar). In de Premium Serie zijn er 2 maten beschikbaar, namelijk de one size fits all Premium Regular en de extra ruime Premium XL.

Bekijk hier alle info over de maatvoering